2013. június 24., hétfő



10 éve



"Na, most lehúzom leplet"- ez volt az első gondolatom, mikor a mai bejegyzést elkezdem írni.Sokan kérdezik a név azonosság után, hogy testvérek vagyunk e. Nem, nem vagyunk. Anna a testvérem felesége.

Igen, 10 éve kötött házasságot Anna barátnőm és testvéröcsém. Akkor már Annával közös vállalkozásunk volt. Természetesen egyedi, méretes ruhakészítéssel foglalkoztunk, színházaknak is dolgoztunk. Aztán egy szép napon találkozott az én testvérem és barátnőm, és nem egészen egy év után összekötötték az életüket.

Azóta négy gyermek, Borbála, Vilmos, Piros és Júlia gazdagítja, szépíti napjaikat, és természetesen a közös vállalkozás, ami azóta új nevet kapott: a Ravia Couture.

Néhány kép a szép napjukról és gyermekeikről! Sok boldogságot, és hosszú , boldog együtt töltött éveket, életet kívánok, kívánunk nekik!






Bori
Vilmos
Piros


Julcsi




2013. június 21., péntek

HŰSÍTŐ ÁRAK JÚLIUSBAN!


Népszerű darabok kedvezményes áron vásárolhatóak meg ezen a hétvégén szalonunkban!Várunk benneteket szeretettel!

2013. június 17., hétfő

Esküvő pocakkal?

Egyre gyakoribb a menyasszonyok körében, hogy kismamaként mondják ki a boldogító igent. Én magam is így voltam ezzel. Ez persze nem azt jelenti, hogy pusztán azért van az esküvő mert jön a baba, hanem csak egy állapotot jelent a kapcsolatban.

Azt gondolom, hogy a gyermek jövetele már igen szilárdan megerősíti két ember szerelmét, és ezt még megpecsételni egy örömteli nappal, mely a család és barátok számára is egyértelművé teszi, hogy igen, mi együtt szeretnénk leélni az életünket, csak jó lehet.
Akárhogy is, a tapasztalat azt mutatja hogy a vőlegények minden esetben csodálattal tekintettek a pocakos feleségükre.


Íme néhány kép bizonyságul, hogy milyen sokrétű is lehet a kismama menyasszonyi ruha manapság. A lehetőségek végtelenek: a ruha lehet hosszú vagy rövid, sellő, vagy A vonalú. A lényeg: kényelmes és a személyiségedhez illő legyen, hogy az esküvőn ne a ruhára figyelj, hanem arra, hogy boldog légy!

Kedves Kismama! Fordulj hozzánk bizalommal, ha menyasszonyi ruhát szeretnél, legyen szó vásárlásról,  vagy kölcsönzésről!







2013. június 10., hétfő

Szentendrei fotózás

Múlt héten fotóztuk a 2014-es kollekciónkat. Régi vágyunk valósult meg, amikor erdei környezetben fotózhattunk, patakkal, fákkal, virágokkal.

A kollekció fotósa Sárosi Zoltán volt. Az ő javaslatára Szentendre különleges, eldugott helyeit választottuk helyszínül. Nem bántuk meg, igazán különleges hangulatú képek születtek.

Állandó sminkesünk, Horacsek Ági,készített egy werk filmet a fotózásról és így írt erről a hosszú, de nagyon jó kis napról facebook oldalán:

"Amikor csak tehetem, "házi" werk vidót készítek a fotózásról. Szeretem megörökíteni azokat a pillanatokat, melyeket nem láthat a néző. Nem tökéletes és nem is profi videóról van szó, de pont ezért érdekes és igazi. Az árvíz előtti órákban sikerült fotózni a Duna-parton, de most ezeket a felvételeket nem tudnánk megcsinálni, mert víz borít mindent. Kicsit hideg is volt, kicsit a szél is fújt, viszont a stáb mindvégig mosolygott vagy koncentrálva dolgozott. 12 órán át.
Le sem tagadhatnánk, főként, hogy bizonyíték van rá: egyszerűen szeretjük a munkánkat!"

Ennek a szerelemnek pedig hamarosan megmutatjuk a gyümölcseit is! Addig is itt nézhetitek meg a Ravia Couture 2014-es kollekciójának fotózásáról készült kis filmet.




Néhány werkfotó :









Köszönjük fotósunkak, Sárosi Zoltánnak, modellünknek, Kajári Ágnesnek, sminkesünknek, Horacsek Áginak és fodrászunknak, Kovács Zoltánnak a munkát!